GrausBouw

graus_Heerlen

GRAUSBOUW in Heerlen
bouwt vooral aan een goede relatie. Binnen een bouwproces moeten veel en vaak snel beslissingen worden genomen. Daarom bestaat onze organisatie uit een platte structuur met korte lijnen, voor langdurige relaties!

Omdat wij dé bouwpartner nu en in de toekomst willen zijn, staat het belang van onze opdrachtgever, op het gebied van budget, kwaliteit en planning, altijd voor ons voorop. Voor een optimale bereikbaarheid en absolute duidelijkheid werken wij daarom met één vaste projectleider (= contactpersoon) per opdrachtgever. De projectleider creëert voor elke klus voldoende tijd en aandacht om gezamenlijk tot een perfecte afronding te komen.

Omdat wij meestal werken waar gewoond of gewerkt wordt, is al ons personeel zeer servicegericht en communicatief vaardig. Ons personeelsbestand bestaat uit een optimale mix van circa 40 specialisten en allrounders. Om slagvaardig en flexibel te kunnen opereren beschikken al onze 25 vakmensen over een eigen geoutilleerde servicebus en houden wij de meest gangbare bouwmaterialen (inclusief sanitair en keukens) op voorraad.

Onze slogan is “Vertrouwen in bouwen”. Daarmee bedoelen we dat u altijd kunt vertrouwen op onze mensen, onze kwaliteit, onze planning en onze kostenbeheersing. Daarom mag u ons ook altijd aanspreken op “Afspraak is afspraak”! Hier blijven wij constant aan werken en hierin proberen wij ons dagelijks nog te verbeteren.

www.grausbouw.nl