DTS dorpels

image.jpeg

DTS-dorpels zijn leverbaar in verschillende basisprofileringen. Binnen die profilering van DTS®-dorpels zijn houtzwaartes en (voor-)sponningmaten vrij op te geven en kunnen kalk- (klooster-) lood- en vensterbanksponningen eveneens volgens klantspecificatie uitgevoerd worden. 

KOMO-attest-met-productcertificaat nr. 20676

DTS®-dorpels zijn succesvol getest door de SHR, waarna Kreunen Kunststoffen het KOMO-attest met- productcertificaat (nr. 20676) heeft ontvangen. Daarmee is men ervan verzekerd dat de dorpels die onder dit attest worden geleverd voldoen aan de kwaliteitseisen die daarbij gesteld zijn.

Profileringen

De basis DTS®-dorpels zijn profileringen voor binnen- en buitendraaiende deuren, al dan niet voorzien van kaderdichting. De profielen voor hefschuif-toepassingen met een geïntegreerde looprail of met sponning voor een aluminium looprail. Daarnaast zijn ook andere profileringen, zoals DTS®-BU-vlakke-dam en KVT, eveneens conform door de klant gewenste maatvoering leverbaar. De dorpels worden geleverd met gecontramalde neuten. Daarbij zijn wisselsponningen standaard leverbaar.

ECO52

niet alleen de prijs is lager...

Bij de meeste profielen is naast de standaard 67 mm dikke uitvoering ook een ECO52-variant leverbaar. Deze 52 mm dorpel heeft naast de materiaalbesparing en het lagere gewicht, ook nog een zeer aantrekkelijke prijs!