Bas Bouw Beek

Bas Bouw Maastricht AirPort

BAS bouw B.V. is een familiebedrijf, opgericht in 1999 en voert als hoofdaannemer bouwopdrachten, nieuwbouw en renovatie, uit op het gebied van utiliteitsbouw (zoals zorgsector en scholen), appartementen en woningen. Wij zorgen voor totaaloplossingen en ontzorgen onze opdrachtgevers, waarbij de klantbehoeftes leidend zijn. Dat opdrachtgevers ons waarderen, blijkt wel uit het feit, dat wij veelal projecten in bouwteam realiseren. Indien gewenst bieden wij tevens het onderhoud aan voor door ons gerealiseerde projecten.

BAS bouw B.V. onderscheidt zich in de markt door naast een hoge kwaliteit te leveren, ook als betrouwbaar, integer en klantgericht bekend te staan. Wij hebben een hoge mate van betrokkenheid bij onze projecten en zijn partners voor onze opdrachtgevers. Bas Bouw B.V. is een stabiele en flexibele factor gedurende het gehele bouwproces. Wij zijn een gezond bedrijf, onze continuïteit staat niet ter discussie. Wij staan voor een correcte en snelle betaling van onze onderaannemers.

In ons bedrijf heerst een grote medewerkers tevredenheid en wij blijven er op gericht om deze ook te behouden. Ons personeel is trots op BAS bouw B.V. en de werken die wij samen met hen realiseren. Er heerst binnen ons bedrijf een cultuur van afspraak is afspraak, zowel intern als extern. Wij voeren een personeelsbeleid dat medewerkers de gelegenheid biedt zich verder te ontwikkelen en zorgen voor een voor hen veilige werkomgeving. Vereiste veiligheidsopleidingen zijn door alle betreffende medewerkers gevolgd. BAS bouw B.V. is VCA**, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Wij werken samen met een aantal vaste betrouwbare onderaannemers, die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Ons bedrijf is gericht op duurzaam bouwen en past innovatieve technieken toe om maximale energiebesparingen te realiseren.

www.Basbouw.com